Patiƫnten aan het woord
Lees hier eigen verhalen van patiƫnten

Maja Keijzer, mei 2012

Na een paar maanden voelde ik me als herboren,…
Maja Keijzer, mei 2012

Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Maja Keijzer en en voel me een geluksvogel dat ik enkele jaren geleden alweer bij Sander Eenink terecht ben gekomen. En dat door een advertentie in de krant.

Eigenlijk was het zo`n beetje mijn laatste strohalm. Vele fysiotherapeuten, krakers, specialisten deden hun best maar uiteindelijk konden zij mij niet helpen. Scans en foto`s werden er gemaakt maar het leek alsof ik moest accepteren dat je nu eenmaal ouder wordt met de niet onontkomende “pijntjes” Maar ik vond het geen pijntjes, ik liet eens een keer iets vallen in de supermarkt maar kon het niet eens oprapen….ik was toen 55 jaar, de tranen sprongen bijna in mijn ogen…het feit dat ik dat niet eens kon maakte me gewoon verdrietig. Als ik langere tijd op een stoel gezeten had dan stond ik moeilijk op en had moeite om “normaal” en recht op te lopen. Dit zou toch niet de rest van mijn leven zo blijven? ` s Nachts werd ik wakker van de pijn in mijn rug en been en deed het bovenste gedeelte van mijn bed omhoog zodat ik zittend kon slapen dat verlichtte een beetje de pijn.

Toen zag ik de advertentie !! Wat een geluk dat ik dacht: niet geschoten is altijd mis. Ik wist dat er iets moest zijn op deze aardbol wat mij zou kunnen helpen. Ik maakte een afspraak, kreeg een gratis scan maar werd toch even doorgestuurd om een foto in het ziekenhuis te laten maken. En JA Sander zag wat er mis was met mijn rug. Eerst moest ik een paar weken 2x per week komen, daarna 1 x per week en ik kon me al gauw beter bewegen, sliep al gauw weer wat beter, en na een paar maanden voelde ik me als herboren!! Nu kom ik nog een keer in de 3 maanden voor een “onderhoudsbeurtje” Ik ben echt blij dat ik bij Sander terecht ben gekomen en raad het iedereen aan die pijn heeft, blijf er niet mee lopen, maak je leven leuker door deze stap te nemen!!