Patiënten aan het woord
Lees hier eigen verhalen van patiënten

K.D. Uit voorschoten

…nu vier behandelingen verder totaal geen scheefstand meer en pijnloos slapen voel ik me herboren…
Dhr. K.D., november 2014

Het is  inmiddels 5 weken geleden toen ik een advertentie in de krant las van Chiropractie Oegstgeest het ging over de verkorte iliopsoas spier nadat ik de advertentie had gelezen kreeg ik het idee dat mijn probleem hier wel eens vandaan kon komen.

Na een acute hernia bleef ik pijn en steken in de lies houden ook de pijn en dof gevoel in mijn been verdween niet.

In de advertentie werd aangegeven dat je een informatie avond kon bezoeken. Via de mail, had ik me ingeschreven en de volgende dag de bevestiging gekregen dat we welkom  waren. Tijdens de informatie avond werd mij steeds duidelijker dat mijn probleem  zeer zeker te maken kon hebben met de verkorte Ilopsoas spier. De volgende dag een afspraak gemaakt en na twee weken was het eerste consult, daaruit bleek dat ik een scheefstand had van 3 tot 4 cm.

Hoe het gebeurd is weet ik niet maar na de eerste behandeling was die scheef stand verdwenen die zelfde avond wel een beurs gevoel in de rug maar met koeling zoals dat was uitgelegd in de folder die je mee kreeg was het dragelijk. De nacht die daarop volgde was voor mij een verademing bijna pijnloos geslapen sinds een jaar na de hernia.

Bij de tweede afspraak  bleek de scheef stand wel terug gekeerd maar in mindere mate dit was ook van te voren gezegd.

Nu vier behandelingen verder totaal geen scheefstand meer en pijnloos slapen voel ik me herboren. De oefeningen die ik thuis moet doen helpen om de spier opgerekt te houden. Ik ga nu om de paar maanden terug om alles te laten checken en  de eventuele scheefstand te herstellen.

Een ieder die denkt het zal mij wel niet helpen kan ik aanraden om het zeker te proberen  mij heeft het enorm geholpen ik hoop u ook.

Met vriendelijke groeten,

K.D. Uit Voorschoten.

0 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.