Patiƫnten aan het woord
Lees hier eigen verhalen van patiƫnten

Jorien Boesveld, december 2015

..Na de eerste behandeling dronk ze al beter uit de borst en na twee behandelingen was het alsof ze nooit anders had gedaan!…
Jorien Boesveld, december 2015

ElodyDe eerste weken na de bevalling lukte het niet om ons dochtertje uit de borst te laten drinken. Ze probeerde het wel, en soms lukte het een beetje, maar na een paar slokken was het huilen geblazen. Ook met een tepelhoedje lukte het niet, dus we gaven haar afgekolfde melk uit een flesje.

We zijn met haar bij verschillende deskundigen geweest om te kijken wat er aan de hand kon zijn: lactatiedeskundige, osteopaat, kinderarts en zelfs de (pre-) logopedist. Er werd een te kort tongriempje geconstateerd, maar toen dat verholpen was, dronk ze nog steeds niet goed uit de borst.

Toen ik zes weken na de bevalling bij Sander kwam voor mijn rug, had ik ons dochtertje toevallig mee en vertelde ik hem hoe het ging. Hij heeft haar toen via mij, als moeder, onderzocht en ontdekte een aantal blokkades, waaronder in haar nekje en zachte gehemelte. Sander heeft haar niet aan hoeven raken toen hij haar behandelde, alles ging via mij. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken, geen idee dat dit kon. Na de eerste behandeling dronk ze al beter uit de borst en na twee behandelingen was het alsof ze nooit anders had gedaan!

Jorien Boesveld