Patiënten aan het woord
Lees hier eigen verhalen van patiënten

Dhr.E.v.L., september 2014

..Was ik maar eerder gekomen…
Dhr.E.v.L., september 2014

Al jaren liep ik met pijn in mijn nek en rug. Nu ik op aanraden van een kennis bij Chiropractie Oegstgeest terecht ben gekomen zijn mijn klachten binnen 3 of 4 behandelingen bijna helemaal verdwenen. Was ik maar eerder gekomen…

Je merkt bij de heer Eenink een enorme gedrevenheid om resultaat te krijgen en omdat hij natuurlijk de hele dag “voelt”weet hij ook heel goed wat hij voelen moet!  Tegelijkertijd legt hij, met zijn medische kennis, graag uit wat en waarom hij iets doet.

Het is bijzonder om te zien hoe belangrijk je ruggenwervel is en dat als er ergens iets bekneld zit dat het dan de oorzaak kan zijn voor allerlei problemen in je lichaam.

Ik denk dat als ik niet meer hoef te komen ik toch eens in de 3 maanden voor een “onderhoudsbeurt” langs ga.

Wat ook zo fijn is; na elke behandeling mag je ook nog zo’n 20 minuten in een super mooie massagestoel. Heerlijk…

E.v.L. uit Zoeterwoude

0 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.